Σ’ αυτό το εστιατόριο οι πελάτες δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια, αλλά πάντως τρώνε… χρυσά.
Το υποκατάστημα του εστιατορίου Toro McCoy στη Μπογκοτά πρόσθεσε πολυτέλεια στο μενού του, με ένα μπέργκερ «τυλιγμένο» σε βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων.
Οι φανατικοί του είδους θα το λατρέψουν όχι μόνο για το λαχταριστό περιεχόμενό του, αλλά και για την «πολυτελή» εμφάνισή του.
Όπως επισημαίνει η σεφ του Toro McCoy Μαρία Πάουλα, ωστόσο, παρότι προφανώς είναι πανεύκολο να το απολαύσει κανείς, είναι δύσκολη η παρασκευή του καθώς τα φύλλα χρυσού καταστρέφονται εύκολα αν δεν προσέξει κανείς.
Ασφαλώς, το χρυσό street food δεν κοστίζει όσο ένα συμβατικό. Όποιος το λαχταρήσει, πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω: Το πιάτο κοστίζει 200.000 πέσος, δηλαδή περί τα 47 ευρώ.
Πηγή: Sputniknews