22.8 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΗ Διεθνής έκθεση analytica επεκτείνει το διεθνές δίκτυό της στις ΗΠΑ

Η Διεθνής έκθεση analytica επεκτείνει το διεθνές δίκτυό της στις ΗΠΑ

Τη διοργάνωση μιας νέας Διεθνούς Έκθεσης, της analytica USA, που επικεντρώνεται στις εργαστηριακές αναλύσεις, τη βιοτεχνολογία, τη διαγνωστική και την τεχνολογία εργαστηρίου και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2025 στο Κολόμπους του Οχάιο, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η analytica USA, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2025 στο Greater Columbus Convention Center, στοχεύει στην κάλυψη της αγοράς της Βόρειας Αμερικής, όπου διαφαίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης για τον κλάδο της εργαστηριακής τεχνολογίας και βιοτεχνολογίας. Ενσωματώνοντας την καθιερωμένη δομή της analytica, η analytica USA θα καλύψει όλο το φάσμα των εργαστηρίων στη βιομηχανία και την έρευνα, από τον εργαστηριακό σχεδιασμό έως τον τελικό εξοπλισμό.

Θα περιλαμβάνει το δημοφιλές Live Lab, όπου κοινές εργαστηριακές διεργασίες παρουσιάζονται ζωντανά σε πλήρη εργαστηριακή γραμμή. Τα κύρια θέματα εστίασης της έκθεσης θα είναι η ψηφιοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη και η βιωσιμότητα στο εργαστηριακό περιβάλλον. Η analytica USA θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Κολόμπους του Οχάιο, μια τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετική υποδομή εκθέσεων και δυναμικό προσέλκυσης επισκεπτών από κλάδους υψηλών επενδύσεων, όπως οι βιοεπιστήμες, η πληροφορική και η αεροδιαστημική

 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της analytica, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: muenchenmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://analytica.de/en/.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ