26.8 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣEnergy Solutions Made in Germany : Ημερίδα και Β2Β meetings σε Θεσσαλονίκη

Energy Solutions Made in Germany : Ημερίδα και Β2Β meetings σε Θεσσαλονίκη

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει μεταξύ 21. – 25.10.24 μια επιχειρηματική αποστολή με 6 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας.

Την Τρίτη, 22.10.2024, ώρα 09:30 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με Networking-Session, στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες με έμφαση στη διαχείριση δικτύων, την αποθήκευση και το υδρογόνο.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και Ελλάδα θα πλαισιώσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για καινοτόμες τεχνολογίες και best practice από την Γερμανία ενώ θα παρουσιαστούν τα δεδομένα και οι προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες (23.–24.10.24) θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος σε B2B meetings με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας, ώστε να οργανώσει το Επιμελητήριο μια επίσκεψη στην εταιρία σας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, θα έχουν διάρκεια 40-60 λεπτά ενώ θα συνοδεύονται από συνεργάτη του Επιμελητηρίου.

Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024, Mediterranean Palace Hotel, Thessaloniki
Δήλωση Συμμετοχής στην Ημερίδα
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ