25.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗ Ιαπωνία για πρώτη φορά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα Υφυπουργού Εσωτερικών   Μακ-Θράκης

 

Το Ιαπωνικό περίπτερο στην 88η ΔΕΘ 2024  έδωσε το στίγμα του πολιτισμού και της καθημερινότητας στον Ιαπωνικό τρόπο ζωής. Ένας υπέροχος κόσμος μέσα από  ενημερωτικά έντυπα έδωσε ότι καλλίτερο για την φύση της Ιαπωνίας.

Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης- Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας κ. Keiko Sato – Μάγδα Μυστικού

Η επικοινωνία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Αθήνα και τα προγράμματα για την γνώση της Ιαπωνικής γλώσσας και των σπουδών στην χώρα του ανατέλλοντος  ηλίου υπήρξε εξαιρετική. Τα πλήρως αναλυτικά έντυπα έδιναν και αναλυτικές πληροφορίες για ενδιαφερόμενους.

Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην  88η Δ.Ε.Θ  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
κ. Mizuki Imamura –  Μάγδα Μυστικού

Σημαντική η επίσκεψη και παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ.Κωνσταντίνου Γκιουλέκα. Συνομίλησε με την κ. Keiko Sato του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Τμήματος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Αθήνα και περιηγήθηκε του χώρου. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την επικοινωνία  Ελλάδας – Ιαπωνίας  με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξ άλλου  ο Υφυπουργός ανέφερε ότι ήδη είχε επαφή με τον εξοχότατο νέο Πρέσβη της Ιαπωνίας κ.Koichi Ito  και ήδη διανύουμε το 2024  έτος Πολιτισμού και Τουρισμού  Ιαπωνίας – Ελλάδας.

Στο περίπτερο ή Γιαπωνέζα  Καλλιγράφος κ.Mizuki Imamura  παρουσίαζε  Ζωγραφική Summie με ιδιαίτερη  δεξιοτεχνία και προσέλκυε το ενδιαφέρον των επισκεπτών . Πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα η ενδυματολογική της παρουσία με παραδοσιακό Κιμονό έδινε και την ενδυματολογική πολιτισμική κουλτούρα της όμορφης Ιαπωνίας.

Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην  88η Δ.Ε.Θ  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Ιαπωνία για πρώτη φορά στην  88η Δ.Ε.Θ  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού

Δημοσιογράφος F.I.J.E.T world  ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού-Πολιτισμού) www.mystikoukaragianniotou.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ